top of page

ZO MAKKELIJK...DIE EXTRA'S 

Onze accommodaties zijn volledig ingericht. Dat betekent dat je alleen je toiletartikelen en kleding hoeft mee te nemen. Koffie en thee zijn er vanzelfsprekend. Info over de omgeving, fiets/wandelkaarten en schrijfgerei is aanwezig. Föhn, toiletpapier, handdoeken en washandjes, badjassen (twee stuks), keukendoeken, keukenkruiden, olie, keukenrol, waxinelichtjes, lucifers, folie, zakjes e.d. het is er allemaal, net zoals thuis. Een laadpaal voor een elektrische auto is aanwezig!

ZO LEKKER ...'S MORGENS BROODJES AAN DE DEUR

Wanneer je het appartement of bij de buren boekt is het ontbijt inbegrepen. Voor het tuinhuis is er de mogelijkheid om met en zonder ontbijt te boeken. Zie pagina tuinhuis. Het ontbijt bestaat uit een goed gevulde koelkast (tijdens het verblijf wordt deze op verzoek aangevuld) met o.a. melk, optimel, yoghurt, margarine, roomboter, vleeswaren, kaas, zelfgemaakte jam, ontbijtgranen, verse eieren, vers fruit, perssinaasappels. ‘s Morgens brengen we verschillende verse broodjes aan de deur op het door jouw gewenste tijdstip. Heb je speciale (dieetwensen) b.v. lactose en of glutenvrij laat het ons weten, ook dat kan natuurlijk.

ZO HEERLIJK...OP DE DAG VAN AANKOMST STAAT ER EEN MAALTIJD VOOR JE KLAAR

Het is mogelijk om op de dag van aankomst een warme maaltijd te nuttigen.  Dit kun je tot drie dagen voor aankomst aangeven en de gerechten zijn per twee personen hetzelfde. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden. 

Huisgemaakte lasagne met komkommer salade

Wildpeper met puree en stoofperen

Runderstoofpot met puree en salade                                    

€ 15,00   p.p.

€ 17,50   p.p.

€ 17,50   p.p.

Houd je van wild op je menu? Harry jaagt en heeft gevacumeerd en diepgevroren wild op voorraad. Informeer naar wat er is, een actuele prijslijst is in de B&B aanwezig. Zo...lekker om mee naar huis te nemen!

bottom of page